Dags för att boka en fotbollsresa?

Dags för att boka en fotbollsresa? För att göra det så smidigt som möjligt – ta hjälp av det svenska sportreseföretaget LA Travel. Som kund hos LA Travel så är du i goda händer. LA Travel skräddarsyr din fotbollsresa. Flyg, hotell och matchbiljetter – LA Travel fixar allt.

Utbudet av resor ut i Europa är mycket stort. LA Travel arrangerar resor till de största ligorna som Bundesliga, La Liga, Serie A och Premier League. Självklart arrangerar LA Travel också resor till cupmatcher, däribland Champions League.

LA Travel har arbetat i branschen sedan 2003. Och under årens lopp har man knutit till sig ett väldigt stort kontaktnät. Det innebär exempelvis att LA Travel ofta kan ordna med biljetter till matcher som officiellt är slutsålda.

Kontaktnätet omfattar också flera sportprofiler, som följer med på resor och skänker dessa en härlig VIP-känsla. För vem vill väl inte att Glenn Hysén hänger med och kolla engelsk ligafotboll.

Men LA Travel kan även mycket mer än “bara” europeisk fotboll. Bland annat arrangerar LA Travel resor till Nordamerika, där det vankas NHL-hockey och NFL. Och LA Travel ordnar även med Formel 1-resor.

Förutom detta kan du med fördel även anlita LA Travel när du och ditt företag planerar en kick-off-resa eller ett event av något slag. LA Travel sätter alltid kunderna i första rummet och kända för sin flexibilitet – något det svenska sportreseföretaget gärna omsätter i praktiken.

Kolla in vad LA Travel har att erbjuda redan idag. Mer information om resor och villkor hittar du på LA Travels webbplats, latravel.se. Och skulle det vara så att du har några frågor så tveka aldrig att höra av dig direkt till LA Travel. Företaget har en väldigt bra supportavdelning, som står redo att hjälpa dig!

ROMA

INTER