En Kendama är minst sagt beroendeframkallande!

En Kendama är minst sagt beroendeframkallande! Om du ännu inte provat – beställ en hos http://www.spelexperten.com/kendama/ redan idag! Spelexperten.com är en svensk återförsäljare som erbjuder bra priser och snabba leveranser.

Den japanska leksaken Kendama ser ut som en hammare, till vilken en boll är fäst. Målet är att kasta upp bollen för att sedan kunna fånga den på de konkava ytorna på hammaren. En Kendama är rolig att leka med från första stund. Men det kan ta en hel livstid att bemästra den. Och det är nog också det som är förklaringen till Kendamas framgång över världen; alla kan leka med den, men det finns alltid något nytt att lära sig.

För när det kommer till att arbeta upp sin hand-öga koordination så blir man sällan fullärd. Att leka med en Kendama handlar mycket om att få kontroll över rörelsen, och leken är något som aktiverar hela kroppen. För att bli riktigt duktig på att hantera en Kendama krävs det, förutom en väl utvecklas koordinationsförmåga, en rejäl dos med tålamod.

När du handlar din Kendama hos Spelexperten.com betalar du endast 49 kronor i fraktkostnad. Och du kan räkna med en leveranstid på 1-2 dagar. Utbudet av olika Kendamas på Spelexperten.com är stort. En sak som är väldigt bra med Spelexperten.com är också att de alltid förser sina varor med en ordentlig produktinformation. På så vis blir det lättare för dig som konsument att fatta ett väl underbyggt köpbeslut.

Om du skulle ha några frågor, tveka inte att höra av dig till Spelexperten. Nätbutikens kundsupport, som har öppet på vardagar mellan 09-16, nås på telefonnummer 026-18 24 27. På Spelexperten.com hittar du också information om de villkor och regler som gäller i samband med ett köp. Så vad väntar du på? Köp din Kendama nu – och när du väl är i farten, köp två! För det är inte så säkert att du kommer få ha den för dig själv!