Gör ditt liv lite enklare – anlita professionell städhjälp

Gör ditt liv lite enklare – anlita professionell städhjälp! Företaget Hjälp Hemma, som riktar sig till kunder i Stockholm, erbjuder en service som är kompetent, flexibel och prisvärd.

Om du går in på hjalphemma.se kan du direkt räkna ut hur mycket det skulle kosta att anlita företaget. Allt du behöver göra är att fylla i hur många kvadratmeter din bostad är på. Därefter får du direkt besked.

När du använder dig av Hjälp Hemma så bestämmer du själv hur ofta du vill få städat hemma: varje, varannan eller var fjärde vecka. Glöm inte att du även kan anlita Hjälp Hemma för städning i stockholm,  storstädning, flyttstädning, hemstädning och fönsterputs.

Personalstyrkan är mycket duktiga och anpassar sig efter kundens behov. Förutom det bastjänster som ingår i en vanlig städning så kan du också köpa till flera olika tilläggstjänster.

På företagets hemsida, hjalphemma.se, hittar du en checklista med de moment som ingår i städningen. Detta är en stor fördel för dig som kund då risken för eventuella missförstånd minskar betänkligt.

Företaget har en ansvarsförsäkring som sträcker sig upp till 10 miljoner kronor. Personalen har genomgått en noggrann rekryteringsprocess. Vidare är det bra att känna till att personalomsättning är låg. Hjälp Hemma har också en kvalitetspolicy som innebär att du som kund har möjlighet att göra en reklamation inom 24 timmar efter städningen, ifall du skulle vara missnöjd.

För att komma i kontakt med Hjälp Hemma så ringer du 08-506 660 80. På hjalphemma.se hittar du också ett webbformulär som du kan använda för att göra en intresseanmälan. På hemsida finns även en chattfunktion, genom vilken du kommer i direktkontakt med Hjälp Hemma.  Läs mer på

Be the first to comment on "Gör ditt liv lite enklare – anlita professionell städhjälp"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*