Har det blivit dags för motorservice för din båt?

Har det blivit dags för motorservice för din båt? Om du är båtägare i Stockholm så kan du vända dig till Djursholms båtvarv Stockholm, en fullservicemarina som ligger ute på ön Stora Skraggen.

Djursholms båtvarv är ett anrikt företaget, som grundades av C. A. Fagerman redan 1935. Den välkände båtkonstruktören C. A. Fagermans skapelser finns nu att beskåda på Sjöhistoriska museet, ute på Djurgården.

Företaget finns fortfarande, efter snart 90 år, fortfarande kvar i familjens ägo. Man kan med fog säga att Djursholms båtvarv representerar en genuin yrkeskunskap.

Värt att känna till om motorservice är att Djursholms båtvarv utför service på samtliga fabrikat av både inom- och utombordsmotorer. I motorservicen ingår provkörning, funktionskontroll såväl som oljebyte.

För mer detaljerad information om vad som ingår i motorservice kan du surfa in på företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se. Ta kontakt med varvet ute på Stora Skraggen redan idag för att få en offert på jobbet. Verkstadsteamet som arbetar på varvet är väldig snabba med att återkoppla.

Förutom motorservice av båtar kan Djursholms båtvarv erbjuda en lång rad andra servicetjänster. Du kan bland annat anlita varvet för båtlyft, bottenmålning och polering. Har di båt råkat ut för en olycka? Djursholms båtvarv tar också hand om försäkringsskador på båtar. Efter att du gjort din skadeanmälan hos ditt försäkringsbolag så vänder du dig till Djursholms båtvarv.

Hur tar jag mig till och från Stora Skraggen? Om du har egen båt kan du självklart ta den ut till ön. Och behöver du skjuts hem så kan det vara bra att känna till att företaget har en varvsbåt, som du kan åka med.

Djursholms båtvarv har öppet under vardagar, året om. Under perioden 9 april till 28 juni så har varvet också helgöppet. Du når Djursholms båtvarv på telefonnummer 08-755 19 09. Du kan också mejla till info@djursholmsbatvarv.se. På varvets hemsida så hittar du också en smart chattfunktion som är enkel att använda.