Hur stora marginaler har du i privatekonomin?

Hur stora marginaler har du i privatekonomin? Klarar du de vardagliga utgifterna om du drabbas av sjukdom och tvingas sjukskriva dig? Vad händer om du förlorar jobbet? Det är inte så kul att fundera kring de här frågorna, men det är samtidigt viktigt att man garderar sig mot alla eventualiteter. Se till att teckna de försäkringar du behöver så slipper du oroa dig för framtiden. Allra försäkring har tagit fram ett antal attraktiva försäkringspaket som skyddar dig och de dina i en mängd olika situationer. Man vet ju aldrig när olyckan är framme. Besök www.allraförsäkring.se och läs mer om hur Allra kan hjälpa dig att trygga framtiden.
I Sverige har vi ett väl utbyggt socialt skyddsnät, men det är viktigt att du är medveten om att den statliga sjukförsäkringen och arbetslöshetsförsäkringen endast täcker en del av din förvärvsinkomst i händelse av sjukdom eller arbetslöshet. Av den anledningen är det idag fler och fler som tecknar privata tilläggsförsäkringar. Varför inte göra det du också? Mer information om dina alternativ hittar du om du går in till www.allraförsäkring.com eller www.allraförsäkring.se
Under svåra perioden är det ofta svårt att få ekonomin att gå ihop. Det finns många exempel på hushåll som tvingas sänka sin levnadsstandard rejält på grund av långvarig sjukdom i familjen eller arbetslöshet. Varför chansa? Se till att du har ett ordentligt skydd. Teckna smarta försäkringar som gör att du klarar utgifterna även när tiderna är bistra. Prisvärda försäkringar hittar du hos allra-försäkring.se. Surfa in och läs mer om Allras livförsäkring, betalskydd, försäkring vid kritisk sjukdom samt tandvårdsförsäkring. Om du har frågor kan du ringa och prata med Allra privatekonomiska rådgivare. De finns tillgängliga under vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Numret är 08-535 25 400.

Be the first to comment on "Hur stora marginaler har du i privatekonomin?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*