Letar du efter snygga seglarkläder med hög kvalitet?

Letar du efter snygga seglarkläder med hög kvalitet? På seglarshoppen.se finns vad du söker. Här hittar du både tekniska sjökläder som håller dig torr och varm under seglingen och det senaste marina modet.

Du hittar enkelt det du är ute efter i Seglarshoppens webbutik. Du kan välja mellan kategorierna dam, herr, accessoarer, säkerhet, ställ och varumärken. Det finns också möjlighet att sortera utbudet efter prisnivå, produkttyp varumärke och storlek.

För den som har en favorit när det gäller varumärken är det därmed enkelt att se vilket utbud Seglarshoppen erbjuder oavsett om det är Sebago, Helly Hansen eller Henri Lloyd du letar efter.

Villkoren är förmånliga hos Seglarshoppen. Frakten är alltid fri och du har 30 dagars öppet köp. Därmed är det lätt att ångra eller byta det du har köpt om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.

Seglarshoppen säljer bara produkter som är valda med omsorg. Här kan du hitta välkända varumärken som Sail Racing, Balticvästar, Henri Lloyd, Helly Hansen, Sebago och Musto.

Att kläderna som säljs hos Seglarshoppen är valda för att tåla en seglats stora påfrestningar kan upplevas tryggt för dig som ny seglare. Du kan vara säker på att om du köper något här ifrån så kommer det att tåla både vind och vatten.

För många är ordet seglarmode synonymt med loafers från Sebago. Denna klassiska seglarsko med gummisula som gör att du inte halkar överbord hittar du hos Seglarshoppen. Men Sebago gör också pikétröjor, hoodies, shorts och jackor som du hittar hos Seglarshoppen.

Ett annat klassiskt seglarmärke är Henri Lloyd. Hos Seglarshoppen finns flera olika Henri Lloyd-produkter att välja mellan och ett stort utbud av jackor. Du kan också hitta kläder från kollektionen Blue Eco, vilka är gjorda i återvunnet material.

Genom att prenumerera på Seglarshoppens nyhetsbrev så kan du få koll på produktnyheter och ta del av aktuella erbjudanden. Du kan anmäla ditt intresse för att få nyhetsbrev på Seglarshoppens hemsida.